MatataLab Musiker Utökningsset

560 Kr

(exkl. moms)

Listpris 700 Kr (inkl. moms)

Reddot design prisbelönta Matatalab set är en ny hands-on kodningsrobot för barn i åldrarna 4-9.

Skärmlös kodningskoncept vid en mycket tidig ålder.

Ord frigör kodningsblocken.

Spelbaserad Med Matatalab gör lärandet roligt och engagerande.

Lagerstatus: På lager
st.

Beskrivning

Reddot design prisbelönta Matatalab set är en ny hands-on kodningsrobot för barn i åldrarna 4-9. Barn använder sin fantasi för att skapa oändliga möjligheter genom att använda kodningsblock, genom att styra en robotbil genom kodningsalgoritmer. Barn får omedelbar feedback och lär sig snabbt att kodningen är enkel. Börja ung och utrustade med förståelsen av grundläggande begrepp kan barn i senare ålder kunna förstå mer abstrakta begrepp av verklig programmering i skolan och kan lära sig utan rädsla.

Skärmlös

Ett mer vänligt sätt att lära sig grundläggande kodningskoncept vid en mycket tidig ålder. Ett fysiskt sätt att lära sig abstrakta kodande idéer.

Ord Fri

Kodningsblocken är med intuitiva grafiska symboler på dem. Bygga förtroende för barn att förutsäga robotens rörelse samt att testa och bekräfta deras resonemang. Spelbaserad Med Matatalab känner barnen inte för allvarlig programmering, de spelar bara lite labyrintspel äventyr. Det gör lärandet roligt och engagerande.

Benifit

Låt barn utveckla nödvändiga kognitiva förmågor och lära sig kodningsförmåga från en ung ålder. Barn använder sin fantasi för att skapa oändliga möjligheter genom att använda kodningsblock, genom att styra en robotbil genom kodningsalgoritmer. Barn får omedelbar feedback och lär sig snabbt att kodningen är enkel. Plus med förmågan att spela musik och ritning gör det unga barn mer kreativa och explorativa.

Musiker Komponent

  • 16x musik klossar "Altschlussel"
  • 16x musik klossar "Violinschlussel"
  • 10x musik klossar "melodi"
  • 3x Uppvärmningskort (6 prover)

 

 

Produktens taggar

Det finns inga taggar i registret.

Mine tags