SANBOT

 


 

 

 

 

Sanbot är en intelligent service (humanoid) robot som utvecklats av QIHAN Technology, ett företag som fokuserar på innovationer inom robotik, artificiell intelligens och videoanalys. Som en följd av år av forskning och utveckling kommer den nya Sanbot-plattformen att frigöra kraften i molnaktiverad robotik och AI för detaljhandel, gästfrihet, hälso- och sjukvård, utbildning, säkerhet och många andra kundorienterade industrier för att leverera smartare och mer personliga tjänster.

 

Som en katalysator i tjänsteinnovationer och företagsproduktivitet tar Sanbot robotenhetsteknologi. Med ett öppet API som gör det möjligt för utvecklare att bygga Android-applikationer som utnyttjar Sanbots kraftfulla AI- och maskinlärningsförmåga, kommer företagen att leverera rikare, smartare och mer interaktiva tjänster som ökar kundtillfredsställelse och lojalitet.

 

 

 

 

Kontakta oss för pris

Du kan antingen hyra eller köpa Sanbot med standardpaket eller med applikationsutveckling.

Tel .: +46 (0) 708257988

 

 


 

A P P L I K A T I O N E R

 

​​​​

 

Utbildning

Vi har utvecklat ett stort antal Apps som gör det möjligt för Sanbot att bli en robotlärare. Barn älskar Sanbot och älskar att bli lärd av denna otroliga robot.

 

 

Sjukvård

Sanbot behöver inte sova och har ett fantastiskt minne. Detta gör det möjligt för Sanbot att övervaka patienter 24/7 och registrera medicinska journaler som kan hjälpa läkare att lättare diagnostisera patienter. Tack vare Sanbots känsliga kameror och HD-kameror kan Sanbot också undvika hinder och hjälpa patienter att styra i vilken miljö som helst.

 

Detaljhandel

Sanbot kommer att inleda din butik, showroom eller bilhandlare till framtiden. Sanbot kommer att locka många shoppare, svara på sina frågor och öka populariteten hos din verksamhet.

En butik kan anpassa Sanbot för att passa deras behov. Den lekfulla roboten kan hälsa på kunder, vägleda dem genom affären och hjälpa dem att handla med bilder, text, ljud, video och mycket mer.

 

Gästfrihet

Lägga till njutning i din restaurangupplevelse

Sanbot är den perfekta roboten för att locka mer fottrafik till din restaurang och ger diners en otrolig upplevelse. Sanbot kan visa diners på deras platser och föreslå saker från menyn utan avbrott. Sanbot kommer att ge någon restaurang stor publicitet.

Söt personal

Den här programmerbara roboten har en databas med 28 språk och kan översätta och svara på eventuella frågor. Sanbot visar också en Q & A på tabletten.

 

 

Säkerhet

En Keen Robot Security Guard patrullerar ditt utrymme

Ange ett utrymme utan Sanbots tillstånd, Glöm det! Sanbots ansiktsigenkänningssystem och patruljeringsförmåga kommer inte att tillåta några främlingar att få tillgång utan att låta ett alarm. När det finns fara, dag eller natt, ljuder Sanbot larmet.

 

 

Receptionist

Sanbot är den perfekta receptionisten och den perfekta mötes- och hälsningsspecialisten. Frigör din personal och låt Sanbot underlätta dina besökare.

 

 

Live Show och händelse

Sanbot är den perfekta värden och kan ge information om vilken typ av händelse som helst. Låt Sanbot hålla dina gäster roade och underhållna!